۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ مرداد
برگزاري كارگاه آموزشي سامانه نويد جهت دانشجويان محترم در تاريخ 11 آبان ماه
مركز يادگيري الكترونيك دانشگاه، به منظور آشنايي بيشتر دانشجويان با سامانه نويد، اقدام به برگزاري كارگاه هاي آموزشي مي نمايد.

جهت ثبت نام در كارگاه اين فرم را تكميل نماييد.

مركز يادگيري الكترونيك دانشگاه، به منظور آشنايي بيشتر دانشجويان و اساتيد با نرم افزار ويژه يادگيري دانشگاه (نويد) اقدام به برگزاري كارگاه هاي آموزشي مي نمايد.

سيستم هاي مديريت يادگيري (LMS) از قبيل سامانه نويد، زيرساخت كليدي و ضروري براي استقرار و توسعه يادگيري الكترونيكي محسوب مي شوند. اين سيستم هاي نرم افزاري امور مربوط به به كارگيري، ثبت نام، ‌مديريت، پيگيري، ارزشيابي، ارائه برنامه ها، ‌برقراري تعامل بين فراگيران و محتواي برنامه و بين فراگيران و استادان را انجام مي دهند.

شما ميتوانيد جهت آشنايي مقدماتي بيشتر با اين سامانه به لينك مربوطه (سامانه نويد) در منوي بالاي سايت مراجعه كنيد.

معاونت آموزشي
1398/08/01