۱۴۰۱ سه شنبه ۳ خرداد
چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی بالینی پزشکی
چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی بالینی پزشکی در تاریخ 99/5/16 برگزار می گردد.

چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی بالینی پزشکی

- تاریخ برگزاری آزمون روز پنجشنبه 16/05/99 ساعت 13:00 - 9:00 می باشد.

- درب های ورود به سالن آزمون از ساعت 8:45 7:30 باز می باشد.

- درب های ورود به سالن راس ساعت 8:45 بسته خواهد شد.

- داوطلبان محترم فرم خود اظهاری مربوط به بیماری کرونا را در سایت مرکز سنجش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تکمیل و به همراه کارت ورود به جلسه آزمون پرینت گرفته و در روز آزمون تحویل کارشناس محترم بهداشت مستقر در سالن نمایند.

- داوطلبین محترم حتما ماسک سه لایه ساده پزشکی جهت ورود به جلسه همراه داشته باشند.

- کارشناس محترم بهداشتی مستقر در سالن آزمون، نظارت کامل بر اجرای پروتکل های بهداشتی و از جمله ضد عفونی محل های مرتبط با آزمون، فاصله گذاری و ... را بر عهده دارند.

- برای آن دسته از داوطلبینی که بر اساس فرم خوداظهاری و نظر کارشناس محترم بهداشتی مستقر در سالن مبتلا به کرونا باشند فضای قرنطینه لازم پیش بینی شده است.

- داوطلبان محترم از آوردن وسایل اضافی به دلیل شیوع بیماری کرونا خودداری نمایند.

- محل ورود داوطلبین به سالن آزمون درب خیابان معلم دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می باشد.

دکتر محمدرضا رئیسون

مدیر آموزش دانشگاه