۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ مرداد
کسب رتبه دوم دانشگاه در طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بین دانشگاه های هم تراز

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند موفق به کسب رتبه دوم طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بین دانشگاه های هم تراز شد.

در متن پیام خانم دکتر اکبری، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی این گونه آمده است:"موفقیت دانشگاه را در کسب رتبه دوم طرح رتبه بندی آموزشی دانشگاه را به کلیه مسئولین دانشگاه، به خصوص ریاست دانشگاه و معاونت آموزشی و سایر مسئولین حوزه آموزش و اساتید و کارکنان این حوزه تبریک عرض می نماییم. امید است که بتوانیم در سایه اتکا به پروردگار و برنامه ریزی و جهت دهی به فعالیت های کلیه معاونت ها و حوزه های آموزش دانشگاه، به سمت کسب موفقیت های بیشتر در این زمینه حرکت کنیم."

1399/09/08