ثبت نام پذیرفته شدگان تغییر رشته نهایی سنجش
 باطلاع میرساند ثبت نام بصورت حضوری از روز سه شنبه 11 لغایت چهارشنبه 12 آبان ماه در محل دانشگاه به نشانی :خراسان جنوبی، بیرجند،خیابان آیت الله غفاری، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل امور آموزشی دانشگاه، انجام خواهد شد.

مدارک لازم :

1 – اصل گواهی پایان دوره نوبت دوم متوسطه و فرم 602 و یک برگ تصویر آن (فارغ التحصیلان بعد از سال 97)

2 – اصل مدارک و یا گواهی تحصیلی سه سال آخر تحصیل و کارنامه به همراه یک نسخه از تصویر آن (برای فارغ التحصیلان ماقبل 97)

3 – اصل گواهینامه پایان دوره یکساله پیش دانشگاهی یا گواهی و کارنامه به همراه یک نسخه از تصویر آن (برای فارغ التحصیلان ماقبل 97)

4 – کپی برابر با اصل شده شناسنامه عکس دار توسط دفاتر پستی و 5 برگ تصویر تمام صفحات آن.

(در صورت متاهل بودن، کپی شناسنامه و کارت ملی همسر نیز الزامی می باشد)

5 - عکس 4*3 تمام رخ 12 قطعه عکسها باید پشت نویسی شوند.

6 – پرینت ثبت نام در سامانه سخا معافیت تحصیلی . (ویژه برادران)

7 – اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

8 – مراجعه به سایت آموزش و پرورش و ثبت نام تاییدیه تحصیلی و دریافت کد پیگیری.

9 _ اصل تعهد نامه محضری جهت دانشجویان متعهد خدمت. (کلیه پذیرفته شدگان سهمیه تعهدی پزشکی ملزم به سپردن تعهد محضری زیرنظر دفترحقوقی دانشگاه می باشند وبدون تاییدیه دفترحقوقی امکان ثبت نام نخواهد بود).

جهت هماهنگی با شماره تلفن : 05632395084 و یا مراجعه به آدرسlawoffice.bums.ac.ir

10 _ تکمیل فرم سلامت جسمی پس از تایید پزشک.

11 _ دانلود و تکمیل کلیه صفحات" فرم های آموزش و دانشجویی" . برای دانلود اینجا کلیک نمایید.

جهت پاسخگویی به سوالات با شماره 32395630 - 056 تماس حاصل فرمایید.
1400/08/10
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت