با حکم معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: دکتر فرشید عابدی عضو اتاق فکر معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

طی حکمی از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بعنوان عضو اتاق فکر معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در حکم دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، خطاب به دکتر فرشید عابدی آمده است:

رشد و شکوفایی کشور در گرو تربیت نیروی انسانی توانمند و متفکر است و برای حرکت در جهت مرجعیت علمی و بهره مندی از نیروی انسانی خلاق و نوآور، نیاز به برنامه ریزی دقیق در راستای ارتقای کیفیت آموزش و توسعه متوازن در آموزش علوم پزشکی بیش از پیش آشکار است. بهره مندی از خرد جمعی و ارج نهادن به نظرات اندیشمندان همواره راهگشای مشکلات بوده است. تشکیل اتاق فکر معاونت آموزشی در جهت افزایش کارایی و اثر بخشی فعالیت های آموزشی در حوزه ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی وابسته، راهبردی اثربخش برای استفاده مطلوب از نظر صاحبنظران است.

با توجه به نظرات ارزنده جنابعالی و نظر به تعهد و تخصص شما به موجب این ابلاغ به عنوان عضو اتاق فکر معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از نظرات سایر خبرگان و اندیشمندان در اعتلای آموزش پزشکی موفق و موید باشید.

1400/10/22
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت