دریافت کارت ورود به جلسه آزمون چهل و یکمین دوره ی آزمون های ارتقاء و گواهینامه تخصصی

دانشجوی گرامی

• برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ،به لینک سامانه
  • مراجعه کرده و پس از وارد کردن شماره ملی برای کد کاربری و رمز عبور ، کارت ورود به جلسه را پرینت گرفته و در روز آزمون همراه داشته باشید.
  • فرم خود اظهاری کرونا را تکمیل کرده و پس از پرینت ،آن را در روز آزمون تحویل مسئولین حوزه دهید.
  • زمان برگزاری آزمون: چهل و یکمین دوره ی آزمون های ارتقاء و گواهینامه تخصصی صبح روز پنجشنبه مورخ 23/4/1401 ساعت 9 صبح بصورت کاغذی
  • همراه داشتن کارت شناسایی معتبر عکس دار (کارت دانشجویی- کارت ملی، کارت ورود به جلسه آزمون و فرم خود اظهاری کرونا الزامی است .)
  • مرکز سنجش از پذیرش دانشجویانی که هر کدام از مدارک فوق الذکر را ارائه ندهند معذور است.
  • به دلیل جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای داوطلبان حاضر، درهای حوزه رأس ساعت 8:45 دقیقه بسته و از ورود داوطلبان بعد از این ساعت جلوگیری خواهد شد.

1401/04/21
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت