معاونت آموزشی
توصیه های دکتر بهرامی نژاد برای رعایت موازین بهداشتی در ذبح دام روز عید قربان
توصیه های دکتر بهرامی نژاد برای رعایت موازین بهداشتی در ذبح دام روز عید قربان ![]() |
کپی لینک کوتاه خبر:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
لینک مشاهده فیلم گزارش خبری صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران در رابطه با بیماری تب کریمه کنگو
https://www.iribnews.ir/files/fa/news/1401/2/28/8008669_486.mp4
1: دوره کمون: معمولا 3-1 روز و حداکثر 9 الی 13 روز
2: مرحله قبل از خونریزی: 7-1 روز طول میکشد شامل: تب، ضعف، سردرد شدید، لرز، درد شدید در ناحیه پشت، کمر و پاها، گیجی، کوفتگی و بی اشتهایی، تهوع و استفراغ بدون ارتباط با غذا خوردن، اسهال، درد شکم و ... (لازم به ذکر است ممکن است فقط بعضی علائم در یک فرد دیده شود).
3: مرحله خونریزی دهنده: معمولا در روز 3 تا 5 بیماری شروع میشود و 10-1 روز طول میکشد. خونریزی در مخاطها و پتشی در پوست، هماتوم، و سایر پدیدههای خونریزی دهنده مثل ملنا، هماتوری و خونریزی از بینی، لثه و .. دیده میشود (لازم به ذکر است در بعضی موارد خونریزی قابل دید مراقبین بیمار نیست که یکی از علل تاخیر در تشخیص میباشد.)
توصیه های مهم :